středa 7. listopadu 2012

Tagliatelle s čerstvým špenátem


Tagliatelle s čerstvým špenátem

Dnes jsem koupil na farmářském trhu čerstvý špenát, tak jsem ho hned pustil na pánev....


Ingredience:

Čerstvý listový špenát
Cibule
Olivový olej
Sůl, pepř
Česnek
Permezán
Tagliatelle
Smetana

Postup:

Špenát důkladně opereme a zbavíme tvrdých částí listu. Na olivovém oleji zpěníme cibuli, přidáme česnek a chvíli zarestujeme. Přidáme opraný a okapaný špenát a restujeme tak, aby zůstal křupavý. Osolíme a opeříme a nakonec přidáme smetanu. Odstavíme z plamene, necháme rozpustit oříšek másla a zamícháme uvařené těstoviny. Na závěr posypeme parmezánem a zakápneme olivovým olejem.





Žádné komentáře:

Okomentovat