maxwell knife

Dobrý den, vítejte na mém blogu, kde bych Vám rád představil svou nožotvorbu a i můj další koníček - vaření....



sobota 22. prosince 2012

Kuchyňáky


Další z Vánočních dárků...

Santoku montáž na trnu a malý šikula...




Vystavil Marcel Skrivan v 12:27
Odeslat e-mailemBlogThis!Sdílet na XSdílet ve službě FacebookSdílet na Pinterestu

Žádné komentáře:

Okomentovat

Novější příspěvek Starší příspěvek Domovská stránka
Přihlásit se k odběru: Komentáře k příspěvku (Atom)

Archiv blogu

  • ►  2016 (2)
    • ►  října (1)
    • ►  srpna (1)
  • ►  2014 (5)
    • ►  listopadu (1)
    • ►  února (2)
    • ►  ledna (2)
  • ►  2013 (10)
    • ►  prosince (2)
    • ►  listopadu (1)
    • ►  září (1)
    • ►  června (1)
    • ►  března (1)
    • ►  února (4)
  • ▼  2012 (52)
    • ▼  prosince (6)
      • Jasoň
      • PF 2013
      • Kuchyňáky
      • Kuchyňské nože
      • Nessmuk
      • Vepřová panenka v bylinkách se špenátem a portobello
    • ►  listopadu (5)
    • ►  října (11)
    • ►  září (2)
    • ►  srpna (28)

Prohledat tento blog

O mně

Marcel Skrivan
Zobrazit celý můj profil

Oblíbené weby

Kontakt

e-mail: maxwell(@)atlas.cz

Seznam blogů

  • Marcelovo akvárium
    Aktuální fotka Mirkwood
    před 11 lety

Počet zobrazení stránky

Oblíbené příspěvky

  • Carpaccio z červené řepy (dle Zdeňka Pohlreicha)
    Další receptík z červené řepy. Tady už píšu carpaccio, protože je ze syrové řepy. Oproti pečené v troubě o hodně křupavější a asi i zdravěj...
  • Blanšírované kapustičky
    Růžičková kapusta, je další moje oblíbená zelenina. Dá se jíst jen tak, či použít jako vynikající příloha. Suroviny: 500 gr růžičkové k...
  • Krůtí na houbách
    Klasická omáčka, nejlepší teď, když jsou čerstvé lesní houby. Suroviny: Krůtí maso 600 gr na čtyři porce 2 střední cibule 5 lžic olej...
  • Blanšírovaná brokolice s česnekem a parmezánem.
    Blanšírovaná brokolice s česnekem a parmezánem. Velice jednoduchá úprava a velmi chutná. Možno sníst jen tak, nebo použít jako přílohu. ...
  • Pikantní Utopenci
    Klasické české jídlo, které opravdu miluju. Důležité jsou špekáčky, občas sehnat kvalítní je problém, ale pokud se to povede, je to pecka. ...
copyright © Marcel Skřivan. Motiv Super a.s.. Používá technologii služby Blogger.