Dobrý den, vítejte na mém blogu, kde bych Vám rád představil svou nožotvorbu a i můj další koníček - vaření....
neděle 7. října 2012
Krůtí na houbách
Klasická omáčka, nejlepší teď, když jsou čerstvé lesní houby.
Suroviny:
Krůtí maso 600 gr na čtyři porce
2 střední cibule
5 lžic oleje
2 lžičky čerstvě drceného kmínu
Sůl,pepř
3 dcl smetany 30 %
Lesní houby
Vývar
Postup:
Krůtí maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Pak zprudka opečeme na olivovém oleji. Maso vyjmeme a na výpek dáme cibuli a smažíme do skovata. Přidáme očištěné a na větší kousky nakrájené lesní houby znovu zprudka opékáme. Je důležité houby opravdu opéci a ne dusit. Přidáme čerstvě nadrcený kmín a podlijeme vývarem. Omáčku necháme zredukovat a na závěr zalijeme smetanou. Podáváme s rýží, či domácím knedlíkem...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat