Dobrý den, vítejte na mém blogu, kde bych Vám rád představil svou nožotvorbu a i můj další koníček - vaření....
neděle 4. listopadu 2012
Blanšírovaná brokolice s česnekem a parmezánem.
Blanšírovaná brokolice s česnekem a parmezánem.
Velice jednoduchá úprava a velmi chutná. Možno sníst jen tak, nebo použít jako přílohu.
Ingredience:
Brokolice
Česnek
Máslo
Sůl,pepř
Postup:
Brokolici rozebereme na menší růžičky a dáme do vroucí osolené vody tak na dvě minuty. Vyjmeme a okamžitě zchladíme ve vodě s ledem. Necháme důkladně okapat. Na pánvi si na másle orestujeme česnek a přidáme okapanou brokolici. Osolíme a opepříme. Sundáme z plamene a přidáme ještě oříšek másla. Prohodíme a nakonec postrouháme parmezánem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Orienting is critical all over your current article, although it is very important originally. https://imgur.com/a/kRjBnBL https://imgur.com/a/6yPvthf https://imgur.com/a/TF1HfU1 http://wjnp1kmo0n.dip.jp https://imgur.com/a/bYPJZzW https://imgur.com/a/30uQD3v https://imgur.com/a/rVNmgsb
OdpovědětVymazat