Dobrý den, vítejte na mém blogu, kde bych Vám rád představil svou nožotvorbu a i můj další koníček - vaření....
středa 7. listopadu 2012
Tagliatelle s čerstvým špenátem
Tagliatelle s čerstvým špenátem
Dnes jsem koupil na farmářském trhu čerstvý špenát, tak jsem ho hned pustil na pánev....
Ingredience:
Čerstvý listový špenát
Cibule
Olivový olej
Sůl, pepř
Česnek
Permezán
Tagliatelle
Smetana
Postup:
Špenát důkladně opereme a zbavíme tvrdých částí listu. Na olivovém oleji zpěníme cibuli, přidáme česnek a chvíli zarestujeme. Přidáme opraný a okapaný špenát a restujeme tak, aby zůstal křupavý. Osolíme a opeříme a nakonec přidáme smetanu. Odstavíme z plamene, necháme rozpustit oříšek másla a zamícháme uvařené těstoviny. Na závěr posypeme parmezánem a zakápneme olivovým olejem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat