Siven na bylinkách, smetanové brambory s rozmarýnem a špenát se žampiony...
Velká kombinace, ale dobré to je..
Siven filet
Bylinky-citronový tymián, koriandr
Chilli paprička
Olivový olej
Šťáva z jednoho citrónu
Sůl,pepř
Brambory
Snítka rozmarýnu
Máslo
Smetana
Sůl,pepř
Čerstvé špenátové listy
Cibule
Žampiony
Česnek
Smetana
Sůl,pepř
Nejprve brambory. Používám nové i se slupkou. Pokrájím na kolečka, posolíme opepříme. Přidáme rozmarýn a na vrch poklademe máslo. Osolíme, opepříme a zalijeme smetanou. Dáme do vyhřáté trouby na 180°C a pečeme do měkka.
Špenát
Cibulku zpěníme na olivovém oleji, přidáme žampiony a restujeme. Pak přidáme česnek, krátce zarestujeme a nakonec dáme špenátové listy. Osolíme, opepříme a nakonec zalijeme smetanou. Krátce provaříme.
Siven
Ryby osolíme a opepříme. Potřeme olivovým olejem a nakonec zakápneme citronovou šťávou. Dáme na rozpálenou grilovací pánev, nejprve kůží dolů- Bylinky a chilli klademe na vrch ryby. Pak už jen otočíme společně s bylinkami.
Žádné komentáře:
Okomentovat